Verzamelwoede is begonnen...

Gisteren avond zijn we nog lang bezig geweest om alle formulieren door te nemen en waar het kon deze al in te vullen. Dan kon vandaag al een gedeelte terug op de post, met name het contract waarin wij Kind en Toekomst de toestemming geven om voor ons te bemiddelen.

Vandaag al veel documenten kunnen regelen bij de gemeente. een nieuw paspoort vorige week al aangevraagd omdat dit maar tot juni geldig was en het minimaal 18 maanden geldig moet zijn. Weer goed gegokt. Het was vandaag klaar. Daarnaast allemaal internationale uitreksels van onze huwelijksakte en verklaring van goed gedrag. Tja toch raar terwijl we altijd zo lief zijn en ons goed gedragen......
Alweer bijna 9 jaar getrouwd in augustus, was gaat de tijd toch snel!

Gelukkig kon Boudewijn gemachtigd worden om de geboorte akte van mij op te halen, dan hoefde ik niet extra naar Heerlen te gaan.

Tja en wie denkt met alleen een paspoort van echtgenoot een verklaring van goed gedrag te krijgen die heeft het mis...helaas ook daarvoor hadden we een machtiging moeten hebben. Dushelaas nie gelukt om alles in 1 keer te regelen vandaag.

we hopen dat we alles in 1 keer goed hebben ingevuld, al gaf de medewerkster van K&T aan dat er zelden iemand was die alles in 1 keer goed had. Nou wie weet, wij gaan er in ieder geval wel voor!





Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.