Helaas toch niet gelukt....

Afgelopen zaterdag kregen we de papieren retour van Kind en Toekomst met alle verbeteringen en aanpassingen. Helaas ons doel om wél alles in 1 keer goed in te vullen was mislukt... Geen enkel formulier was volledig goed ingevuld.

Daarbij moesten we nog een aantal foto's inleveren, waaronder een foto van ons samen met Lotte. Nou veel foto's van Lotte, maar niet met ons drietjes, want een van ons houdt altijd de camera vast. Haar ouders hadden alleen een foto van een vakantie 3 jaar geleden dus niet echt recent. Wij hadden wel foto's er bij gedaan van ons ieder appart met haar, maar dus niet goed genoeg.
Dus zaterdag naar de speeltuin om foto's te maken. Super leuk, ze had meteen weer goeie zin, dat was voor we gingen wel anders. Tja alleen de speeltuin was natuurlijk erg leuk...gelukkig wilde haar papa wel nog even blijven zodat wij snel de foto's konden gaan afdrukken. Snel naar de fotograaf, dicht....nou bij de drogist staat een kiosk, gelukkig! Helaas hing briefje op "Defect" balen dus.

Zondag dus de hele middag weer bezig geweest alles te regelen en in te vullen en gelukkig nu iedere week koopzondag in Maastricht. Bij de Hema hebben ze gelukkig ook een meteen klaar foto kiosk.

Alle papieren zijn nu weer op de post, met de dvd en natuurlijk 2 leuke foto's (niet onderstaande overigens) samen met Lotte ons oogappeltje. Zijn benieuwd of dvd meteen goedgekeurt wordt. De rest van de formulieren volgens alle aanwijzingen aangepast, dus hopelijk is alles oké en kunnen de papieren vertaald gaan worden!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.