Naar de brievenbus....

Na veel op en neer rijden, lang wachten bij de gemeente, 3x bijna alle formulieren opnieuw ingevuld te hebben omdat er een miniscuul foutje instond en wel 10x nagelezen te hebben, is het vandaag zo ver. Bijna alle documenten die we moeten regelen zijn op de post gegaan. Helaas missen we nog de verklaring van goed gedrag van Boudewijn en de gezondheidsverklaringen.

De dvd is in de maak, het begint eindelijk op te schieten met monteren maar is echt veel werk. Op vraag van Kind & Toekomst konden we al de rest op de post doen, zodat ze alvast konden beginnen met alles te controleren. Ben benieuwd hoeveel formulieren we (weer) opnieuw moeten invullen. Tijdens de intake gaven ze al aan dat eigenlijk niemand alle formulieren in 1x goed heeft ingevuld. Ze letten echt op ieder klein detail.

Maar goed eigenlijk hebben we toch wel iets te vieren, dus gaan we vanavond lekker een hapje eten in Maastricht.

Later deze week volgt nog een verslag van mijn zus die met haar man naar de cursus "adoptiekind in de familie" is geweest van de nederlandse adoptie stichting. Daarin zal ze vol enthousiasme schrijven hoe ze deze dag hebben ervaren.

De inzamelingsactie voor de kinderkleding begint ook op gang te komen! Ontzettend leuk dat mensen ons, maar met name de weeskindjes in Slowakije willen helpen. Dus mocht je zelf ook willen helpen, laat ons iets weten. Zowel kleren, schoenen en speelgoed zijn nog altijd welkom!








Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.