Duiveltje weer uit de box

Het is de tijd voor de engelen zo richting kerst. Ik geloof zelf ook in engelen, ik heb een aantal spirituele ervaringen om het zo maar te zeggen, maar daar ga ik niet verder over vertellen. 

Echter voor ons is het duiveltje weer uit de box. Tijdens de informatie bijeenkomt “Klaar voor de start” in Oudwater bij de adoptie stichting een aantal weken geleden, kwam ons ter oren via andere cursist dat er geen voorstellen meer zouden komen dit jaar. 






Oke jammer, maar het gaf toch op een of andere manier ook een stukje rust. Niet meer fantaseren over kerst in Hongarije, of onze familie met kerst vertellen dat ze opa, oma, tante of oom worden, of het hart in de keel als er een anoniem nummer op onze mobiel verscheen. Toch starten met mijn opleiding tot kindercoach in januari, Boudewijn ook aan de slag met zijn opleiding tot triathloncoach. 

We leven ons leven zoals we leven en laten ons niet meer zoals in de vorige procedure tegenhouden in wat we doen. Oke in sommige gevallen wel natuurlijk, helaas geen skivakantie dit jaar, maar we gaan bijvoorbeeld niet meer kortbij op zomervakantie en dan 3 weken in de regen zitten want “stel ze bellen” , een opleiding doen? Nee “ stel ze bellen?” 
Dat zien we dan wel weer, we hebben 8 jaar lang dingen gelaten en uitgesteld en nu denk je vaak “had ik maar” 
2018 dan begint een nieuw jaar en dan zal het telefoontje wel een keer komen.

Echter tot onze verbazing werd deze week toch via het besloten forum duidelijk dat er wel degelijk voorstellen komen ! Niet iedereen die een voorstel krijgt is actief op het forum natuurlijk dus wellicht zijn er nog meer voorstellen geweest de afgelopen weken.

Dus zomaar opeens is het duiveltje uit het doosje. Weg is die rust, er is weer onrust in ons hoofd en fantasie en hoop voor in de plaats gekomen. 
Daarnaast gebeuren er privé een aantal dingen waarvan je je gaat afvragen of dat wellicht ook met een reden gebeurt, dat de engelen het wellicht zo bedoeld hebben. Dat dit moet gebeuren voordat het voorstel komt. 

We zijn ontzettend blij dat de voorstellen uit Hongarije zo doorlopen. Dat die koppels na vaak jaren lang wachten zo intens gelukkig zijn geworden van 1 telefoontje, dat is toch fantastisch?!  Er zijn dus weer een aantal dossiers ingevuld dus wellicht zijn wij wel de volgende! 
Zouden ook wij dan eindelijk binnen een aantal maanden onze grootste wens in vervulling zien gaan?? 
Als de engelen mij echt horen iedere dag als ik ze roep, ben ik er van overtuigd dat het duiveltje dat in dat doosje zit een vriendje is geworden van de engelen.....
 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.