De intake

Vanmorgen om 11:15 stapten we in de auto met een paar boterhammen en wat te drinken voor onderweg achter in, zo, op weg naar Oudewater.
We konden goed doorrijden en draaiden om 13:30 de parkeerplaats op bij de NAS. 
We waren wat vroeg en liepen samen even over het weekmarktje, waar we de geur van de Hollands Nieuwe maar ook van vers gebakken stroopwafels konden opsnuiven (nee niet geproefd want morgen laatste weegmoment bij diëtiste haha)
Oudewater is een klein karakteristiek dorpje, wat een erg gezellige uitstraling heeft, met leuke kleine winkeltjes, huisjes en de terrasjes langs het water.

Om 14:00 belden we ietwat gespannen aan bij de NAS. We werden hartelijk ontvangen door Laura. We kenden haar al, zij voerde met ons ook het kennismakingsgesprek enkele maanden geleden.
Een erg prettig en duidelijk gesprek en de enkele vragen die we hadden werden beantwoord. 
Zo al pratend toch nog wat aanvullingen hier en daar. Dat het dragen van een bril een special need is, dat hadden wij ons bijvoorbeeld niet bedacht, tuurlijk is een kindje met een bril welkom! Ikzelf ben hartstikke slechtziend en zonder mijn lenzen ben ik echt "stekeblind" haha.
Na anderhalf uur waren we eigenlijk al klaar, mede omdat wij natuurlijk al veel weten na de procedure die we ooit al gevolgd hebben. 
Dus nu op weg naar huis, met een tussenstop in Weert, waar ik onszelf vanmorgen heb uitgenodigd voor het avond eten,want tagliatelle met spinazie en kip daar houden we wel van zusje, Yummie!

Een fijne ervaring vandaag met veel vertrouwen naar de toekomst. Eerst op vakantie en dan aan de slag met ons dossier verzamelen en naar Hongarije sturen, dan begint het echte wachten....

Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.