Adoptiezwangerschapsweek 7

De laatste weken van het jaar zijn alweer aangebroken. De laatste dagen tot de feestdagen tikken weg. Ik verheug me op de feestdagen, de gezellige dagen voor kerst. 
Toch zijn het ook altijd wel weer de dagen die soms confronterend zijn. Ik heb altijd weer moeite met Sinterklaas.



Het is moeilijk uit leggen hoe je iets kunt missen dat je nog nooit hebt meegemaakt. Maar al 8 jaar hoop je volgend jaar ook met je eigen kindje op je schouders te staan roepen en zingen als de boot komt aanvaren over de Maas. Schoen zetten, Sinterklaasavond, het verhaal van luisterpiet en samen het Sinterklaasjournaal kijken....

Maar goed we zijn natuurlijk al jaren lang hele trotse oom en tante van 4 fantastische kinderen.
Onze Oogappel Lotte, ons ondeugende lieve boefje Lars, de altijd grappige en lachende Eefke en de leergierige lieverd met eigen willetje, Fay.
Komend weekend komt Lars logeren, al een hele tijd vroeg hij wanneer hij mocht komen logeren, dus zaterdag is het zo ver. Hij mag zijn schoentje zetten en we gaan natuurlijk samen luidkeels Sinterklaasliedjes zingen voor de openhaard. 
Volgend weekend komt Lotte logeren om samen met oom Boudewijn de grote  de trein op te zetten en mee te spelen. Toch fantastisch dat de kids het zo leuk vinden bij ons. Ben er ook wel trots op. 

Zondag een verassing, we gaan naar het kasteel van Sinterklaas met Lars! Ik verheug me er al echt enorm op hihi.
Omdat Lotte ook nog (net) geloofd hebben we haar ook uitgenodigd om mee te gaan. Samen op stap met de oudste 2. 
Ik zal het weekend wat sfeer foto’s posten.....

Laten we hopen dat wij volgend jaar ons/onze kindje(s) mee kunnen nemen naar het kasteel van Sinterklaas, tekeningen kunnen maken voor zwarte piet en een kommetje met water en een wortel voor Ameriko kunnen klaarleggen.

Dat we kunnen vertellen over de kerstman en zijn rendier en de elfjes op de Noordpool die de kerstman helpen alle kadootjes in te pakken en dat ze daarbij heel veel rood met wit gestreepte zuurstokjes eten, en dat ze groene sloffen dragen met gekrulde punten met een klinkend belletje op de punt. 



De Magie van.... de magie van papa en mama zijn, al beseft niet altijd iedereen hoe magisch het is om dit geluk te hebben. 




Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.