Bus nu echt camper…

Er is weer keihard gewerkt door Boudewijn. Er ligt natuurlijk ook wel wat druk, de meivakantie moet alles klaar zijn. Dan gaan we onze eerste reis maken. Als het weer het toelaat gaan we een week richting Italië. Bestemming is nog niet helemaal duidelijk, we hadden een plan, maar inmiddels komen er alweer wat andere bestemmingen opborrelen. 

De laatste stroom werd aangesloten, ook een apparaat dat de accu van de auto verbind met huishoud accu. Onder rijden wordt zo dus ook de huishoud-accu bijgeladen. Dat is dus wel fijn als we off-grid willen kamperen, kunnen we naast zonnepaneel ook hiermee stroom opwekken.





Hierna werden de kasten afgemaakt. Met dank aan IKEA hebben mooie frontjes op de kop weten te tikken, allemaal het zelfde maar merendeel gratis. Was niet de intentie om ze gratis te krijgen  want heb net gedaan of ik ze wilde bijkopen vanwege waterschade (waren niet los te bestellen eigenlijk), maar klantenservice bood ze ons gratis aan, was een vestiging die ze toevallig had liggen. Werd er ook nog een fout gemaakt dus kregen we de frontjes dubbel als service geleverd dus meer dan genoeg voor alle kasten.



Zeg nou zelf, resultaat mag er wezen!! 




Vandaag hebben we de vloer gelegd en kan er een begin gemaakt worden met de keuken. Hierbij maken we weer gebruik van de “gratis hout bak” van IKEA in combinatie met spullen uit de  koopjeshoek. Deze week heeft Boudewijn ook nog via marktplaats een heel mooi keukenblad weten uit te halen, alle beetjes helpen om op de kosten te letten. 




    


Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.