De eerste klusjes

 Op dit moment staat de camper nog geregistreerd als bestelbus. Het is dus belangrijk dat de bus zo snel mogelijk op camperkenteken komt, dat scheelt behoorlijk aan wegenbelasting. 

Daarom gaan we nu eerst een provisorische inrichting maken, die wél voldoet aan de regels van het RDW en belastingdienst, als de bus dan gekeurd is gaan we (lees met name Boudewijn) hem stap voor stap opbouwen en breken we de provisorische inrichting weer af. Er moet inkomen:

- vast fornuis (uit onze caravan)

- water met wasbak (oude voerbak Pip) 

- 2 persoons bed (gratis)

- 2 zitplaatsen (2 oude kistjes met kussen op) 

- (wegneembaar) tafeltje 

Jullie zullen wel denken wat zonde van het geld, maar daar hebben wij natuurlijk ook over nagedacht. We hebben bijna allemaal gratis spullen geshopt op marktplaats in de buurt.

In het vorige blog hebben jullie misschien de naam Toeter gelezen. Nou dat zo; Boudewijn was met Sjoerd wat materiaal halen bij de bouwmarkt. “Sjoerd nu moeten we de bus eigenlijk ook een naam geven toch?”.  Roept Sjoerd meteen heel enthousiast; “Toeter!”.

Nou die houden we er dus maar in. We gaan die naam natuurlijk niet op de bus zetten, stel je voor, begint dan iedereen op ons te toeteren 🤣





We gaan dus nu eerst de vloer er inleggen, en Boudewijn heeft al een begin gemaakt met het keukentje. We hebben nog gelachen met onze kraan. Dat is een heel simpel apparaatje dat je kunt opladen met USB. Er zit een slangetje aan dat je in een kruik hangt. Je duwt op een knopje en het water begint te lopen. Wat een uitvinding voor nog geen 15,00



We hebben de binnenkant van de bus eerst goed nagekeken en zijn met de Hamerite aan de slag geweest om beschadigde plekken te beschermen waar we de kit hebben weggesneden  en hier en daar een klein roestplekje.






Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.