Het wachten op HÉT telefoontje is begonnen!

Exact 13.669 woorden is ons gezinsrapport dat de raad van de kinderbescherming van ons maakte de afgelopen 7 jaar. Een dik dossier inmiddels dus, maar onze raadsmedewerker heeft er een mooi "verhaal" van gemaakt.
Onze levensloop samengevat en omschreven wie en hoe we zijn.
Toen we het mochten inlezen ter goedkeuring waren we aangenaam verrast. Ze omschreef precies hoe we zijn en hoe warm en goed onze relatie is. Mooi dat een buitenstaander dat ook zo ziet. Hoe ze onze levensloop met Up en downs beschreef en hoe we daar mee zijn omgegaan. Alles staat in dit document beschreven. 

Vandaag bericht gekregen, 3 oktober is het dan zo ver, ons dossier gaat naar Hongarije!! Vanaf dan is het wachten begonnen, wanneer komt dat ene verlossende telefoontje?!
Dat de kinderbescherming in Hongarije ons papa en mama maakt, de droom die na zo lang wensen en hopen werkelijkheid wordt.
Spannend is het nu weer, elke dag als je wakker wordt hoop je diep van binnen dat het dé dag zal zijn van het telefoontje. 
Laten we hopen dat we heel veel geluk hebben en het sneller zal gaan als we zelf denken.....zou mooi zijn als we samen kerst zouden kunnen vieren, al is dat wellicht een té positieve gedachte....

Reacties

Pauline zei…
Laten we hopen dat het nu snel gaat. Jullie wachten al veel te lang. En de kinderen wachten al veel te lang op jullie al super lieve papa en mama.
Anoniem zei…
Ik hoop het zooooo voor jullie! Heel veel succes!
Liefs Jessie

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.