Voorbereidingen gaan gewoon verder....

Vooralsnog niks nieuws te melden. We houden de moed er in en hopen toch op korte termijn hét telefoontje te krijgen. Er zijn nog altijd geen voorstellen uit Slowakije gekomen, dus behoorlijk balen. Niet alleen voor ons maar ook voor alle aspirant adoptie ouders, sommige staan al 2 jaar op de wachtlijst. Dus wie weet hoe lang wij nog moeten wachten :-( 

Nu in mei is het een jaar geleden dat onze documenten naar Slowakije zijn gegaan. Toen zou de wachttijd ongeveer een jaar zijn. Inmiddels is de wachttijd al opgelopen tot 27 maanden. ( wij hebben er dus pas 10 op zitten)
Toch gaan de voorbereidingen rustig verder. We hebben alvast een heuse racemobiel voor 2 gekocht via kennissen, volgende week waarschijnlijk een start maken aan de tafel en stoeltjes die ik al een hele tijd wil verven.
Voor de rest kunnen we nog niet heel veel omdat we natuurlijk niet weten hoe oud ze zullen zijn, welke autostoeltjes, welke kleertjes, welke fietsjes of driewielers, of misschien toch nog een loopauto om te leren lopen??

Als je door de H&M loopt zie je zo veel leuke kleertjes! Dan koop je wel iets voor de kleine van mijn zus, maar zou toch leuk zijn eindelijk eens voor je eigen kids te shoppen.
Helaas dit jaar weer niet naar de camping met de kids, we hadden er zo op gehoopt. Een lange adem, daar weten we nu alles van, ben blij als we die kunnen uitblazen...... 




Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.