Sponsor vacuümzakken!!!

Hallo allemaal.

 

We hebben een bedrijf gevonden dat ons vacuümzakken wil sponsoren!http://www.vacuumzakken.nl/



 

 

Dit betekend voor ons, maar met name voor het weeshuis dat we  veel meer kleertjes kunnen meenemen. De inzamelingsactie loopt namelijk zo hard, dat we een beetje met de handen in het haar zaten hoe we alles moeten meenemen. Want we moeten toch ongeveer  4 weken in Slowakije blijven, dus spullen voor ons tweetjes meenemen, voor onze 2 kindjes (denk dus aan kleren maar ook 2 campingbedjes, kinderwagen, speelgoed enz.), wat levensmiddelen uit Nederland die we niet kunnen missen (veel pakken hagelslag dus) en dus alle kleren die mede dankzij onze vrienden en kennissen allemaal mee kunnen. Een karretje was geen optie, want we kunnen dat niet veilig neerzetten als  we in Slowakije zijn.

 

Vanwege het feit dat de kleding bij het gebruik van vacuümzakken heel compact wordt, kunnen we dus meer meenemen in onze auto en ski box. We zijn echt enorm blij dat dit bedrijf zo vriendelijk is ons te helpen.

 

 

www.vacuumzakken.nl heeft een  uitgebreid assortiment aan vacuümzakken. Van simpele vacuümzakken zonder ventiel voor op reis tot de grootste vacuumzakken voor het thuis compact opbergen van kleding en dekbedden. etc. Ze hebben bijna alle producten zelf op voorraad dus een bestelling wordt meestal nog dezelfde dag verstuurd. Betalen gaat ontzetten makkelijk via I-deal, Mastercard of Visa.

 

Ze hebben een hele overzichtelijke webshop.  De zakken zijn verkrijgbaar vanaf 2,95 per stuk. Geen verzendkosten vanaf 35 euro.

 

De zakken zijn in ons geval heel erg handig om meer kleren voor het weeshuis mee te kunnen nemen, maar misschien ook wel voor jou! Ga je op reis of wil je kleren, dekbedden e.d. netjes opbergen in huis, is dit het juiste adres om vacuumzakken aan te schaffen!

 

www.vacuumzakken.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.