Toeter. Onze minicamper in wording…

En dan is er opeens weer eens een blog artikel. 

Alweer heel lang geleden. Inmiddels is ons gezin uitgebreid met Pip, een lieve, ondeugende maar prachtige labrador, nu net 5 maanden oud.





 Zo kom je opeens op gesprekken die we al eens eerder hadden maar toen bleef het bij gesprekken. Echter nu Pip in ons gezin is merkten we dat onze auto, die als een enorme kofferbak heeft, opeens nog maar heel klein is met een bench achterin. 

Op vakantie in Frankrijk kwamen we op het idee om evt een busje aan te schaffen. Ook een top caravan trekker natuurlijk. Met 2 kids en een hond én boodschappen of bagage is het al snel een gehannes.

Eenmaal thuis kreeg het steeds meer vorm en hadden we het er al over om er een bed in te maken, dat werd uiteindelijk een toch wat uitgebreidere variant, een minicamper. Zoekende naar de juiste bus kwamen we dé bus tegen, helemaal in Friesland. Na wat op en neer informeren met de dealer, stond onze Pinterest al helemaal vol met mini-camper inspiratie. 

Al in de vroege ochtend vertrokken we om onze bus op te halen. Spannend om hem in het echt te zien, zou het wel allemaal kloppen, is het écht wat we zoeken?






Een paar uur later zijn we trotse eigenaren van een Renault Trafficbus. Door de hoogte hoeven we er geen hefdak in te leggen, we kunnen er prima in staan, super fijn! Op dit blog kunnen jullie de bouw van de camper gaan volgen en wie weet uiteindelijk ook mooie reisverhalen! 




Reacties

Populaire posts van deze blog

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.