2015

2014 zou het jaar zijn geweest dat we onze kindjes in de armen zouden sluiten. Helaas, het liep alweer anders als we dachten, zoals velen van jullie al hebben gelezen in vorige blogs.

2015, alweer een nieuw jaar. Wat vliegt de tijd eigenlijk als je je bedenkt dat we in 2004 begonnen om onze grote wens in vervulling te laten. Al voor we in het huwelijksbootje stapten in augustus 2004
Nu bijna 11 jaar later helaas, dat ene puzzelstukjes ontbreekt nog altijd.


Toch komen er al veel kindjes op ons pad zo in het begin van 2015. We zijn oom en tante geworden van de tweeling van onze beste vrienden en er zijn nog 2 kindjes op komst, mijn eigen zus, gepland voor juli 2015 en Boudewijns zus, gepland voor augustus 2015.
Super leuk nieuws natuurlijk maar zo confronterend. 

We hebben ook al de eerste paar weken van 2015 een aantal beslissingen heroverwogen en een aantal beslissingen gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld besloten om ons ook in te schrijven voor adoptiekindje(s) uit Nederland. Echt vertrouwen in de vergunninghouder hebben we namelijk niet meer, we krijgen zo'n sumiere informatie dat je je soms afvraagt of er ooit nog wel kindjes zullen komen. 
Ook pleegzorg overwogen, maar dat is iets voor later, we willen eerst graag een adoptiekindje of kindjes in ons gezin een warm thuis geven. Wat dat allemaal met zich mee gaat brengen weten we niet, het komt weinig voor, adoptiekindjes uit Nederland maar heel soms kun je ook eens wat geluk in je leven hebben. Laten we hopen dat 2015 dat wel eens gaat brengen en dat het ontbrekende puzzelstukje eindelijk eens op zijn plaats gaat vallen.


Reacties

patty pellis zei…
Wat moeilijk om zo lang te moeten wachten en niet te weten hoe lang het nog duurt. Ik weet natuurlijk niet wat jullie overwegingen zijn om 2 kindjes tegelijk te adopteren en het gaat me ook niks aan maar ik wilde jullie toch meegeven dat wij 2 prachtige kids uit China hebben mogen adopteren, waarbij de eerste procedure vrij lang duurde (4 jaar van BKA tot thuis) maar de 2de echt megavlug ging (11 maanden van BKA tot thuis) De procedures lopen daar nog steeds vlug; al denk ik dat WK veel vlugger gaat dan K&T en Meiling misschien zelfs ook. Overstappen is misschien geen optie als je zeker weet dat er met nog een paar jaar wachten écht twee kindjes komen maar als je daar over twijfelt.... er wachten écht nog steeds kindjes op een papa en mama die er vol voor gaan. Heel veel geluk en sterkte voor de toekomst!
Hallo Patty
Bedankt voor uw berichtje.
Helaas hebben wij in februari het besluit genomen om te stoppen met de adoptie uit Slowakije. Om meerdere redenen. Oa vonden wij de enorme kosten niet meer opwegen tegen onze kinderwens. Daarnaast het vertouwen in de procedure op zich en de vergunninghouder was al langer weg, maar ook dat heeft meegespeelt in het hele gebeuren.
We staan wel nog ingeschreven voor nederlandse adoptie dus we hopen dat we toch ooit papa en mama worden en de kinderkamertjes die klaar waren toch nog in gebruik zullen worden genomen.

Populaire posts van deze blog

Toeter. Onze minicamper in wording…

Klaar voor de keuring!

Het echte werk kan beginnen.